Overnames

OASIS heeft een uitstekende staat van dienst als het gaat om het realiseren van succesvolle oplossingen voor bedrijfseigenaren, hun medewerkers en klanten in de gehele Europese archief- en informatiebeheer sector.

Waarom OASIS Group

Met een mijlpaal van 50 afgeronde overnames in verschillende soorten en maten beschikt ons Corporate Development team over een schat aan ervaring en expertise in het plannen en uitvoeren van succesvolle overnames. Hierdoor hebben deze bedrijfseigenaren hun strategische doelstellingen kunnen verwezenlijken, of het nu gaat om het uitstappen uit een onderneming, pensionering, verandering van richting of strategische splitsing.

Ondersteund door Montagu Private Equity, is OASIS voortdurend op zoek naar investeringsmogelijkheden en verwelkomt zij de belangstelling van bedrijfseigenaren in heel Europa om hun toekomstplannen te bespreken.

Informatie over overnames aanvragen

Voor meer informatie over OASIS en een vertrouwelijk gesprek hierover, verzoeken wij u contact op te nemen met Matt Thornton (Directeur van Corporate Development) via onderstaand formulier. We kijken ernaar uit van u te horen.

Acquisitions

Form for Acquisitions page – sends to Matt Thornton

In mijn beperkte ervaring met het verkopen van bedrijven en ondernemingen, was dit veruit de gemakkelijkste om uit te voeren. Deels omdat je geen massa's consultants had die elkaars werk dupliceerden, deels omdat je precies wist wat je wilde, maar vooral als er een kwestie was je Brian erbij betrok en het oploste voordat het een probleem werd. Vanuit mijn oogpunt was het beste van alles dat wanneer jullie het ergens over eens waren, jullie dezelfde kwestie niet opnieuw aan de orde stelden. Het was een genoegen zaken met jullie te doen.

Anglian Archives

Een bedrijf verkopen is altijd een stressvolle aangelegenheid en zeer emotioneel, vooral in onze omstandigheden. Ik moet zeggen dat we met jullie fantastisch hebben kunnen samenwerken en dat het proces zo soepel is verlopen als maar mogelijk was. Ik wens jullie allen het allerbeste voor de toekomst en wil jullie vragen dit bericht door te geven aan alle betrokkenen.

Archive 2000 UK Limited

Ik ben de afgelopen drie jaar door een aantal bedrijven benaderd om mijn interesse te wekken. Toen OASIS mij benaderde, gaf hun persoonlijke, vriendelijke en efficiënte aanpak de doorslag. Met name hun toezegging om de Box-it groep verder te laten groeien en te managen.

Box-it

Een bedrijf verkopen tijdens een pandemie was nooit de gemakkelijkste opgave, maar de professionele en transparante aanpak van OASIS heeft ervoor gezorgd dat alles zo soepel mogelijk is verlopen tijdens moeilijke tijden. Wij vertrouwen ons bedrijf van meer dan 40 jaar nu toe aan OASIS in de wetenschap dat het in goede handen zal zijn. Wij danken Matt en het team voor al het harde werk en wensen jullie het allerbeste voor de toekomst.

Simon Clarke , Directeur