Leiderschap

Directieteam

Espen Halvorsen

Chief Executive Officer

Espen Halvorsen

Chief Executive Officer

Espen Halvorsen trad in juni 2018 in dienst bij OASIS Group. In zijn rol als CEO bepaalt Espen de strategische richting van OASIS Group, waarbij hij de status als toonaangevend internationaal RIM bedrijf handhaaft en verbetert. Hij heeft meer dan 15 jaar verschillende senior functies binnen de industrie bekleed en heeft meer dan 20 jaar ervaring met wereldwijd werken in leidinggevende functies bij het opbouwen van bedrijven over de hele wereld.

Ian O’Donovan

Chief Financial Officer

Ian O’Donovan

Chief Financial Officer

Ian O’Donovan is in juni 2018 bij OASIS Group in dienst getreden en is momenteel Chief Financial Officer. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het aansturen en verder ontwikkelen van zowel de Finance en Accounting als de Corporate Development functies en werkt hij samen met de CEO en het managementteam bij de ontwikkeling en levering van strategische initiatieven.

Nick Knight

Chief Commercial Officer

Nick Knight

Chief Commercial Officer

Nick heeft veel ervaring in de RIM sector en heeft op verschillende afdelingen gewerkt, waaronder operations, business development en sales. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en commerciële strategie van OASIS Group. Hij werkt onvermoeibaar samen met zijn team om aan de verwachtingen van onze huidige en toekomstige klanten te voldoen en deze te overtreffen. Hij managet de diverse behoeften van het internationale klantenbestand door middel van klantgerichte initiatieven.

Steve Townley

Chief Information Officer

Steve Townley

Chief Information Officer

Steve Townley werd in februari 2018 Teammember van de OASIS Group door de overname van Box-it UK Limited. Zijn rol is om stabiele, veilige, innovatieve en efficiënte technologische diensten te leveren die blijven voldoen aan de normen en verwachtingen van onze klanten. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het managen van technische teams in een breed scala van sectoren en heeft toezicht gehouden op de realisatie en uitvoering van vele bedrijfskritische technologische diensten.

Andy Upton

Chief Operating Officer

Andy Upton

Chief Operating Officer

Andy Upton trad in juni 2020 in dienst bij OASIS Group. Hij is verantwoordelijk voor de operationele uitvoering en kwaliteit binnen de Group. Andy heeft meer dan 20 jaar verschillende senior functies bekleed binnen de sector en heeft met succes leiding gegeven aan zowel integratie- als transformatieprojecten in diverse Europese markten. Hij heeft een samenwerkingsgerichte aanpak waarbij de klant centraal staat.

Clare Gates

Chief People Officer

Clare Gates

Chief People Officer

Clare Gates trad in maart 2021 bij OASIS Group in dienst als Chief People Officer. In deze rol geeft ze leiding aan een HR-team bij het aansturen en transformeren van de personeelsstrategie door het bevorderen van een sterke bedrijfscultuur en het creëren en leiden van programma’s voor werknemersbetrokkenheid en -ontwikkeling.

Clare heeft meer dan 25 jaar ervaring als een internationale commerciële HR Leider met een succesvolle staat van dienst in het transformeren van bedrijven in meerdere industrieën waar ze senior HR management rollen heeft vervuld binnen een aantal beursgenoteerde engineering, productie, en technologie bedrijven. Ze heeft ook veel gewoond en gewerkt in Europa, Azië-Pacific, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika.

Clare heeft een Master of Science graad in International HR Management behaald aan de Universiteit van Liverpool en is een Chartered Fellow of Personnel Development.

Senior Leiderschapsteam

Conan Wade

Group Property and Facilities Director

Conan Wade

Group Property and Facilities Director

Conan Wade trad in juni 2017 in dienst bij OASIS Group en is momenteel werkzaam als Group Property and Facilities Director. In deze rol is hij verantwoordelijk voor strategisch vastgoedbeheer, leasemanagement, investeringsprojecten en faciliteitenbeheer voor de hele Group. Conan heeft een Master in vastgoed en facilitair management en heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de functiegroepen bouw, vastgoed en facilitaire dienstverlening en in projectfuncties.

Duncan Kuipers

Managing Director, Belgium & Netherlands

Duncan Kuipers

Managing Director, Belgium & Netherlands

Duncan is verantwoordelijk voor de vestigingen van de OASIS Group in België en Nederland. Hij zorgt ervoor dat zijn team over alle middelen beschikt om de strategische doelstellingen in de gehele BENE regio te realiseren. Voorafgaand aan zijn rol als Managing Director was Duncan General Manager van OASIS Group Nederland, waar hij met groot succes zorgde voor een hoge mate van operationele efficiëntie en klantenbinding.

Jim Byrne

Group Finance Director

Jim Byrne

Group Finance Director

Jim is in juni 2019 begonnen bij OASIS Group als Group Finance Director. Hij is verantwoordelijk voor de financiële afdeling. Jim is CGMA gekwalificeerd en zijn eerdere ervaring was bij Aramark als Business Services Director en daarvoor werkte hij bij diverse Aryzta bedrijven in Senior Finance, Operations en Management functies.

Konrad Rochalski

Managing Director, Poland

Konrad Rochalski

Managing Director, Poland

Konrad Rochalski is Managing Director van OASIS Group in Polen sinds de overname van ArchiDoc S.A. in 2019. Al 20 jaar wordt hij geassocieerd met de BPO-markt, het uitbesteden van (totale) bedrijfsprocessen. Als leider heeft hij strategische competenties opgebouwd op het gebied van moderne zakelijke diensten: scannen van grote hoeveelheden documenten, digitaal archief- en informatiebeheer, digitale postkamer oplossingen en het implementeren van digitale en geautomatiseerde workflows. Hij gelooft dat klantgerichtheid, technologie en dagelijkse innovaties, het juiste team van medewerkers en de beste prijs-kostenverhouding de factoren zijn van zakelijk succes.

Masha Munro

Director of Financial Planning & Analysis

Masha Munro

Director of Financial Planning & Analysis

Masha is sinds april 2018 werkzaam bij OASIS Group. In haar functie is zij verantwoordelijk voor de forecasting, budgettering, financiële planning en het verschaffen van inzicht in de actuele financiële situatie voor zowel interne als externe stakeholders. Masha is CGMA gekwalificeerd en heeft meer dan 10 jaar ervaring, voornamelijk in private equity ondersteunde ondernemingen.

Matt Thornton

Director of Corporate Development

Matt Thornton

Director of Corporate Development

Matt werkt sinds april 2020 bij OASIS en geeft richting aan de strategie voor bedrijfsontwikkeling, waarbij hij verantwoordelijk is voor het behalen van succesvolle resultaten voor belanghebbenden in het overnameproces. Voordat Matt bij OASIS kwam, bekleedde hij functies op het gebied van finance en corporate development bij Airbus Group, Lloyds Banking Group en DCC. Matt heeft een graad in Accounting van de Universiteit van Wales, Cardiff, en is Fellow van het Chartered Institute of Management Accountants.

Nicola Simpson

Group Compliance & Audit Director

Nicola Simpson

Group Compliance & Audit Director

Nicola voegde zich in 2018 bij OASIS door de succesvolle overname van Box-it. In haar rol als Group Compliance en Audit Director is zij verantwoordelijk voor het waarborgen van de naleving van regelgeving, waaronder het monitoren en evalueren van bestaande en opkomende wet- en regelgeving die mogelijk van invloed kan zijn voor onze klanten.

Leden van de Raad van Bestuur

  • Siegfried Heimgaertner – Voorzitter
  • Dennis Barnedt – Vicevoorzitter
  • Pascal Ambrosi – Lid Raad van Bestuur
  • Pawel Czarnowski – Lid Raad van Bestuur