Leiderschap

Directieteam

Eddie Aston

Chief Executive Officer

Eddie Aston

Chief Executive Officer

Eddie Aston trad in mei 2023 in dienst bij OASIS Group als Chief Executive Officer. Hij heeft verschillende succesvolle leidinggevende functies bekleed bij complexe start-ups, integraties en bedrijfsoptimalisaties in verschillende industriesectoren. Eddie heeft een sterke staat van dienst in het leveren van positieve resultaten voor teamleden en klanten, naast aanzienlijke waardecreatie voor aandeelhouders.

Ian O’Donovan

Chief Financial Officer

Ian O’Donovan

Chief Financial Officer

Ian O’Donovan is in juni 2018 bij OASIS Group in dienst getreden en is momenteel Chief Financial Officer. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het aansturen en verder ontwikkelen van zowel de Finance en Accounting als de Corporate Development functies en werkt hij samen met de CEO en het managementteam bij de ontwikkeling en levering van strategische initiatieven.

Sarah Vidgen

Chief People Officer

Sarah Vidgen

Chief People Officer

Sarah trad in juli 2023 in dienst bij OASIS Group als Chief People Officer. In deze functie is ze verantwoordelijk voor het leiden en ontwikkelen van de People en HR teams. Sarah heeft meer dan 20 jaar ervaring in human resources in verschillende sectoren, waaronder de publieke sector, de bouw, logistiek en informatiemanagement.

Steve Townley

Chief Information Officer

Steve Townley

Chief Information Officer

Steve Townley werd in februari 2018 Teammember van de OASIS Group door de overname van Box-it UK Limited. Zijn rol is om stabiele, veilige, innovatieve en efficiënte technologische diensten te leveren die blijven voldoen aan de normen en verwachtingen van onze klanten. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het managen van technische teams in een breed scala van sectoren en heeft toezicht gehouden op de realisatie en uitvoering van vele bedrijfskritische technologische diensten.

Duncan Kuipers

Managing Director, Belgium & Netherlands

Duncan Kuipers

Managing Director, Belgium & Netherlands

Duncan is verantwoordelijk voor de vestigingen van de OASIS Group in België en Nederland. Hij zorgt ervoor dat zijn team over alle middelen beschikt om de strategische doelstellingen in de gehele BENE regio te realiseren. Voorafgaand aan zijn rol als Managing Director was Duncan General Manager van OASIS Group Nederland, waar hij met groot succes zorgde voor een hoge mate van operationele efficiëntie en klantenbinding.

Konrad Rochalski

Managing Director, Poland

Konrad Rochalski

Managing Director, Poland

Konrad Rochalski is Managing Director van OASIS Group in Polen sinds de overname van ArchiDoc S.A. in 2019. Al 20 jaar wordt hij geassocieerd met de BPO-markt, het uitbesteden van (totale) bedrijfsprocessen. Als leider heeft hij strategische competenties opgebouwd op het gebied van moderne zakelijke diensten: scannen van grote hoeveelheden documenten, digitaal archief- en informatiebeheer, digitale postkamer oplossingen en het implementeren van digitale en geautomatiseerde workflows. Hij gelooft dat klantgerichtheid, technologie en dagelijkse innovaties, het juiste team van medewerkers en de beste prijs-kostenverhouding de factoren zijn van zakelijk succes.

Leden van de Raad van Bestuur

  • Brendan Nevin – Voorzitter
  • Dennis Barnedt – Vicevoorzitter
  • Pascal Ambrosi – Lid Raad van Bestuur
  • Pawel Czarnowski – Lid Raad van Bestuur