Leiderschap

Directieteam

Eddie Aston

Chief Executive Officer

Eddie Aston

Chief Executive Officer

Eddie Aston trad in mei 2023 in dienst bij OASIS Group als Chief Executive Officer. Hij heeft verschillende succesvolle leidinggevende functies bekleed bij complexe start-ups, integraties en bedrijfsoptimalisaties in verschillende industriesectoren. Eddie heeft een sterke staat van dienst in het leveren van positieve resultaten voor teamleden en klanten, naast aanzienlijke waardecreatie voor aandeelhouders.

Ivo Vesselinov

Chief Financial Officer

Ivo Vesselinov

Chief Financial Officer

Ivo Vesselinov trad in januari 2024 toe tot OASIS als Chief Financial Officer. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het leiden en ontwikkelen van de Finance en Accounting, evenals de Corporate Development functies, en werkt hij samen met het top leadership team bij de ontwikkeling en uitvoering van strategische initiatieven. Ivo is een ervaren financieel professional met brede internationale ervaring op het gebied van corporate finance, interne en externe rapportage, financiële controle, auditing, corporate treasury en M&A in verschillende industrieën met zowel beursgenoteerde als particuliere multinationale organisaties.

 

Steve Townley

Chief Information Officer

Steve Townley

Chief Information Officer

Steve Townley werd in februari 2018 Teammember van de OASIS Group door de overname van Box-it UK Limited. Zijn rol is om stabiele, veilige, innovatieve en efficiënte technologische diensten te leveren die blijven voldoen aan de normen en verwachtingen van onze klanten. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het managen van technische teams in een breed scala van sectoren en heeft toezicht gehouden op de realisatie en uitvoering van vele bedrijfskritische technologische diensten.

Sarah Vidgen

Chief People Officer

Sarah Vidgen

Chief People Officer

Sarah trad in juli 2023 in dienst bij OASIS Group als Chief People Officer. In deze functie is ze verantwoordelijk voor het leiden en ontwikkelen van de People en HR teams. Sarah heeft meer dan 20 jaar ervaring in human resources in verschillende sectoren, waaronder de publieke sector, de bouw, logistiek en informatiemanagement.

Max Harding

Chief Revenue Officer

Max Harding

Chief Revenue Officer

Max trad toe tot de OASIS Group in september 2023 als Chief Revenue Officer. Hij is verantwoordelijk voor Sales, Marketing en de Client Experience voor de Groep. Max heeft aanzienlijke en relevante expertise in het transformeren en leiden van commerciële organisaties en bouwt sterke relaties op met collega’s en klanten om uitstekende resultaten te behalen.

David Reynolds

Chief Digital Officer

David Reynolds

Chief Digital Officer

Als Chief Digital Officer is David verantwoordelijk voor het verfijnen en verbeteren van ons digitale aanbod. Hij werkt samen met leiders binnen de groep om onze digitale transformatie te versnellen, innovatie te stimuleren, de klantervaring te optimaliseren en onze digitale platforms te versterken. Met meer dan 20 jaar ervaring in diverse sectoren en regio’s heeft David keer op keer aangetoond dat hij digitale productmogelijkheden kan ontsluiten, uitzonderlijke waarde voor klanten kan leveren en substantiële omzetgroei voor bedrijven kan realiseren.

Mike Speakman

Managing Director, UK & Ireland

Mike Speakman

Managing Director, UK & Ireland

Mike Speakman trad in september 2023 toe tot OASIS als Managing Director voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Mike’s doel is om oplossingen te leveren die een echt verschil maken en waarde toevoegen voor de klanten van OASIS en hun bedrijven. Hij is een erkend leider; zeer gemotiveerd, commercieel scherpzinnig en energiek, met meer dan 30 jaar ervaring in Operations en Supply Chain in meerdere sectoren. Mike brengt strategie en visie tot leven door teams en individuen zowel als manager als collega te inspireren, motiveren en in staat te stellen.

 

Jacqueline Bakker

Managing Director, Belgium and the Netherlands

Jacqueline Bakker

Managing Director, Belgium and the Netherlands

Jacqueline is verantwoordelijk voor het toezicht houden op OASIS Group in België en Nederland, en zorgt ervoor dat het team over alle benodigde middelen beschikt om strategische doelstellingen in de BENE-regio te bereiken. Met bijna 20 jaar ervaring in senior leiderschaps- en commerciële functies binnen diverse industrieën, heeft Jacqueline consequent haar klantgerichtheid en mensgerichte benadering laten zien door uitzonderlijke waarde te leveren voor klanten en een uitstekende werkomgeving te creëren voor haar teamleden.

Konrad Rochalski

Managing Director, Poland

Konrad Rochalski

Managing Director, Poland

Konrad Rochalski is Managing Director van OASIS Group in Polen sinds de overname van ArchiDoc S.A. in 2019. Al 20 jaar wordt hij geassocieerd met de BPO-markt, het uitbesteden van (totale) bedrijfsprocessen. Als leider heeft hij strategische competenties opgebouwd op het gebied van moderne zakelijke diensten: scannen van grote hoeveelheden documenten, digitaal archief- en informatiebeheer, digitale postkamer oplossingen en het implementeren van digitale en geautomatiseerde workflows. Hij gelooft dat klantgerichtheid, technologie en dagelijkse innovaties, het juiste team van medewerkers en de beste prijs-kostenverhouding de factoren zijn van zakelijk succes.

Leden van de Raad van Bestuur

  • Brendan Nevin – Voorzitter
  • Dennis Barnedt – Vicevoorzitter
  • Pascal Ambrosi – Lid Raad van Bestuur
  • Matthieu Servant – Lid Raad van Bestuur