• Nieuws

Andy Upton benoemd tot Interim CEO van OASIS Group

By Jade Miles | July 14, 2022

De Raad van Bestuur en de teamleden van OASIS Group zijn verheugd de benoeming aan te kondigen van Andy Upton tot Interim Chief Executive Officer. Andy, die in juni 2020 bij OASIS Group in dienst is getreden en de functie van Chief Operating Officer heeft uitgevoerd, volgt Espen Halvorsen op die op 1 juli 2022 is teruggetreden als CEO.

Ik ben verheugd dat ik ben benoemd tot Interim CEO van OASIS Group. Ik kijk ernaar uit om onze klanten in heel Europa te blijven ondersteunen en ervoor te zorgen dat OASIS Group een geweldige plek is voor onze Teamleden om te werken.

Het is een spannende tijd in de wereld van informatiemanagement, waarin nieuwe uitdagingen ontstaan doordat de manier van werken van de klant verandert. Wij zullen deze drijfveren blijven gebruiken om groei en innovatie in onze sector te ondersteunen.

Andy Upton, Interim CEO van OASIS Group

De reacties van onze Teamleden:

Het is geweldig om te zien dat iemand met zoveel ervaring en kennis van zaken als Andy in deze functie stapt. Andy begrijpt volledig de complexiteit van de behoeften van onze klanten en zal ervoor zorgen dat we dynamische oplossingen voor informatiebeheer blijven leveren.

Christina Brown, Hoofd Account Management UK & Ierland

Ik heb in de loop der jaren nauw met Andy samengewerkt op het gebied van HR-gerelateerde initiatieven en ik steun hem volledig in zijn nieuwe rol als Interim CEO. Andy is gepassioneerd over onze Teamleden en begrijpt hoe belangrijk zij zijn voor het succes van onze organisatie door samen onze visie en waarden op één lijn te brengen. Het HR-team wenst hem veel succes en kijkt ernaar uit om hem te steunen in ons streven om de Favoriete Werkgever te worden in de Informatiebeheersector.

Lorraine Williams, Hoofd HR UK, Ierland & BENE

Espen Halvorsen werd 5 jaar geleden in de organisatie geïntroduceerd en in juni 2019 benoemd tot CEO, om het bedrijf te laten groeien en vooruit te helpen. Samen met Espen hebben Andy en de andere leden van de Directie belangrijke doelstellingen gerealiseerd.

Andy heeft de volledige verantwoordelijkheid op zich genomen voor de aansturing van de organisatie, in lijn met de huidige en toekomstige strategie en lange termijn doelstellingen. Hij wordt ondersteund door een ervaren Directieteam dat samen heeft gewerkt om het bedrijf tijdens de pandemie te laten groeien.

< Back to news & blog