OASIS Group, één van de grootste leveranciers van archief- en informatiebeheer (RIM) in Europa, is verheugd de afronding van twee overnames in Nederland te kunnen melden.

Begin april heeft OASIS de overname afgerond van De Graaf Archief beheer B.V., gevestigd in Purmerend bij Amsterdam, van de De Graaf Groep B.V.

In mei heeft OASIS de overname afgerond van Dataspace Nederland B.V., gevestigd in Eindhoven. Deze recente overname betekent een uitbreiding van de geografische dekking van de OASIS Group naar de regio Noord-Brabant, een regio waar OASIS al enige tijd belangstelling voor heeft.

Deze overnames geven ons een solide positie in een geweldige markt die ons in staat stelt het brede scala aan diensten te leveren dat wij onze klanten bieden. Wij heten onze nieuwe klanten en teammembers van harte welkom bij OASIS.

Espen Halvorsen, CEO van OASIS Group

Met een uitgebreid dienstenpakket voor archief- en informatiebeheer, van complexe archiveringsoplossingen tot AVG Readiness, markeren deze transacties de 42e en 43e succesvolle overnames voor OASIS Group.

Over OASIS Group

OASIS bedient klanten sinds 1999 en heeft haar hoofdkantoor in Dublin, Ierland, met vestigingen in de hele EU. Het bedrijf heeft 650 teammembers in dienst en levert diensten aan meer dan 8.000 klanten in verschillende sectoren, waaronder de financiële sector, de juridische sector, de gezondheidszorg, de overheid en het onderwijs. Voor het tweede opeenvolgende jaar werd OASIS Group bekroond met een positie op de ‘2018 Inc. 5000 Europe’ lijst van snelst groeiende particuliere ondernemingen in Europa.

Media Contact:

Jade Miles
Group Marketing Manager
jmiles@oasisgroup.com
+353 (0)1 866 6317

< Back to news & blog