• Persberichten

OASIS Group wint voor vierde jaar op rij nationale prijs

By Sylvia van Hoorne | January 10, 2023

Omnidox, het door OASIS Group ontwikkelde Electronic Document and Records Management System (EDRMS), heeft voor het vierde jaar op rij de categorie Software Product of the Year gewonnen bij de Document Manager Awards.

Met de cloud-gebaseerde oplossing kan een organisatie al haar documenten tegelijkertijd raadplegen en gemakkelijk delen, altijd en overal. Het geeft zowel gerenommeerde internationale organisaties als kleine bedrijven toegang tot dezelfde toonaangevende technologie.

Met Omnidox kunnen klanten ook snel en gemakkelijk bestaande of nieuwe bedrijfsworkflows en back-officeprocessen (opnieuw) creëren, zonder dat er IT-middelen nodig zijn.

Door deze macht in handen van de gebruiker te leggen, wordt het inwerkproces aanzienlijk verkort. Hierdoor kunnen afdelingen, divisies en hele bedrijven sneller dan ooit tevoren overschakelen van papieren naar digitale processen.

Het omzeilen van de noodzaak van een interne IT-structuur of IT-ontwikkeling op maat betekent ook dat de klanten van OASIS Group hun kosten aanzienlijk kunnen verlagen en de potentiële ROI kunnen verhogen.

“We zijn allemaal verheugd dat we opnieuw deze ongelooflijke erkenning voor onze digitale softwareoplossing hebben gekregen. Omnidox zou niet bestaan zonder het harde werk en de expertise van ons toegewijde interne team en hun inzet om onze klanten altijd en overal het allerbeste te bieden. Dank aan al onze teamleden die hebben bijgedragen aan het winnen van deze onderscheiding.”

Steve Townley, Chief Information Officer van de OASIS Group

OASIS Group is de grootste particuliere aanbieder van informatiebeheer in Europa, met meer dan 1700 teamleden die actief zijn op meer dan 70 locaties in 6 landen.

Neem contact op met ons team voor meer informatie over hoe Omnidox 5 jouw bedrijf kan ondersteunen.

< Back to news & blog