Diensten

Oplossingen voor crediteurenadministratie

Onze deskundige teamleden, in combinatie met onze bekroonde Omnidox-suite, bieden onze klanten de beste procesautomatisering in de sector.

Offerte aanvragen

Handmatige crediteurenadministratie kan tijdrovend, foutgevoelig en arbeidsintensief zijn. Dat is waar automatisering om de hoek komt kijken. Als je Omnidox 5 gebruikt om je crediteurenadministratie te stroomlijnen, kun je een wereld aan voordelen ontsluiten. Van het verminderen van handmatige taken en het elimineren van fouten tot het versnellen van factuurverwerking en het verbeteren van de relaties met leveranciers: door automatisering van je crediteurenadministratie kun je hogere productiviteit en kostenbesparingen realiseren.

Voordelen van het automatiseren van de crediteurenadministratie

Door processen voor specifieke backoffice-functies te automatiseren en stroomlijnen, helpen wij klanten middelen vrij te maken en de operationele efficiëntie binnen hun organisatie te verhogen.

Tijd- en kostenefficiëntie

Automatisering maakt handmatige gegevensinvoer, papieren processen en repetitieve taken overbodig. Door het verwerken van facturen, het matchen van inkooporders en het goedkeuren van betalingen te automatiseren, kunnen crediteurenteams kostbare tijd besparen en arbeidskosten verlagen.

Verbeterde nauwkeurigheid

Manual datHandmatige gegevensinvoer is gevoelig voor fouten zoals typefouten, onjuiste berekeningen of verkeerd verwerkte facturen. Met automatisering wordt het risico op menselijke fouten sterk verminderd.a entry is prone to errors, such as typos, incorrect calculations, or misplaced invoices. With automation, the risk of human error is greatly reduced.

Snellere verwerking

Door automatisering kunnen facturen sneller worden verwerkt. Facturen kunnen worden gescand, gedigitaliseerd en automatisch worden doorgestuurd voor goedkeuring op basis van vooraf gedefinieerde regels en workflows.

Naleving en beveiliging

Omnidox 5 kan goedkeuringshiërarchieën afdwingen, scheiding van taken implementeren en een controlespoor van activiteiten bijhouden.

Schaalbaarheid en aanpassingsvermogen

Omnidox 5 kan eenvoudig meegroeien met het bedrijf. Naarmate de transactievolumes toenemen, kan automatisering hogere werklasten aan zonder aanzienlijke investeringen in middelen.

Financieel beheer

Procesautomatisering met Omnidox 5 ondersteunt het in realtime volgen van facturen, goedkeuringen en betalingsstatus voor beter cashflowbeheer en budgettering.

Crediteurenadministratie – het proces

Onze experts helpen je de juiste oplossing te vinden, ongeacht waar je je bevindt in je digitale transformatieproces.

Het crediteurenproces begint met het verzamelen van relevante informatie, waaronder facturen, inkooporders en kwitanties.

 

Fysieke inzameling van informatie kan worden geregeld via fysieke post, ofwel een postbus, of via een geplande inzameling bij je kantoor of huidige opslagbedrijf.

De meest voorkomende opties voor het verzamelen van digitale informatie zijn SFTP, bestandsoverdracht en e-mail, maar we hebben meerdere opties beschikbaar. Daarnaast hebben we een bewezen integratie met veel toonaangevende bedrijfssystemen.

Fysieke documenten worden voorafgaand aan digitalisering voorbereid op basis van overeengekomen criteria.

Deze stap omvat het scannen van papieren documenten of het ophalen van gegevens uit elektronische bestanden. Optische tekenherkenning (OCR) of intelligente technologieën voor gegevensvastlegging kunnen worden gebruikt om automatisch relevante informatie uit de documenten te halen, zoals factuurnummers, datums, leveranciersgegevens en artikelbedragen. De vastgelegde gegevens worden vervolgens geïndexeerd en gekoppeld aan de bijbehorende factuur of transactie.

OASIS beheert de distributie van zowel fysieke als digitale documenten om ervoor te zorgen dat informatie op het juiste moment bij de juiste persoon terechtkomt.

Met behulp van geautomatiseerde workflowsystemen worden facturen naar de aangewezen personen of afdelingen gestuurd op basis van vooraf gedefinieerde regels en goedkeuringshiërarchieën. Er kunnen meldingen of waarschuwingen worden verzonden om goedkeurders op de hoogte te stellen van facturen die in afwachting van goedkeuring zijn, zodat deze tijdig kunnen worden gecontroleerd en knelpunten worden verminderd.

Zodra facturen naar de juiste bestemming zijn verzonden, moeten ze veilig worden opgeslagen. Je digitale informatie wordt opgeslagen in onze streng beveiligde Omnidox-suite. Aangewezen beheerders kunnen personeel toegang verlenen via geautoriseerde gebruikersrechten.

Fysieke dossiers worden opgeslagen in de beveiligde regionale recordcenters van OASIS. Dozen en dossiers die moeten worden afgeleverd of opgehaald, worden vervoerd in bestelwagens in OASIS-kleuren die zijn uitgerust met GPS-tracking.

Omnidox 5, samen met onze hypermoderne scan- en gegevensvastleggingsplatforms, biedt onze klanten bedrijfsintelligente rapportage.

Informatie kan worden gebruikt om bedrijfsbeslissingen te onderbouwen en bedrijfsprocessen aan te sturen.

Op basis van wettelijke en nalevingsvereisten moet crediteureninformatie mogelijk na een bepaalde periode worden vernietigd. Dit omvat het veilig verwijderen van fysieke documenten of het verwijderen van digitale dossiers uit het systeem. Vernietigingsprocessen moeten voldoen aan de regelgeving omtrent gegevensprivacy om de bescherming van gevoelige klantinformatie te waarborgen.

Automatisering crediteurenadministratie

Laat handmatige taken en verouderde systemen je financiële activiteiten niet langer tegenhouden. Het is tijd om de kracht van automatisering te benutten met Omnidox 5. Gebruik de mogelijkheden om je processen te stroomlijnen, je cashflow te optimaliseren en de klanttevredenheid te verhogen. Neem vandaag nog contact met ons op om een live demonstratie te plannen of aanvullende informatie aan te vragen info@oasisgroup.com

Expertise en betrouwbaarheid

Met onze jarenlange ervaring in de sector begrijpen we de uitdagingen waar je voor staat. We hebben onze oplossing afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Ons toegewijde team zorgt voor een soepel en probleemloos implementatieproces, zodat je bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk worden verstoord.

Ons snel reagerende en deskundige ondersteuningsteam staat klaar om je bij elke stap te helpen. Tevredenheid en succes gegarandeerd!

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Onze oplossing kan worden aangepast aan jouw unieke vereisten en groeit mee met je bedrijf, zodat toenemende transactievolumes kunnen worden verwerkt.

Geautomatiseerde factuurverwerking met Omnidox AP

Als aanvulling op onze oplossing voor de crediteurenadministratie.

Omnidox AP biedt één ‘gecentraliseerd’ overzicht van je facturen, zodat je deze online kunt beheren op een manier die minimale invoer vereist. Het is bewezen dat de oplossing de verwerkingskosten van leveranciersfacturen verlaagt, in sommige gevallen met meer dan

De beveiligingstools en protocollen van Omnidox AP geven beheerders meer controle en traceermogelijkheden. Beheerders kunnen gebruikerstoegang beperken, een volledig controletraject van activiteiten bekijken en autoriseringswachtrijen en automatiseringen aanmaken voor facturen die op het 1e of 2e niveau moeten worden goedgekeurd.

Onze prijzen voor digitale transformatie

Document Manager Award Winner for 2019
Document Manager Award Winner for 2020
Document Manager Award Winner for 2021

Begin je reis naar een geautomatiseerde crediteurenadministratie

Neem vandaag nog contact met ons op als je wilt weten hoe OASIS je kan helpen bij je digitale transformatie.

Energy form

  • Informatie over hoe wij gegevens verwerken is te vinden in ons privacybeleid.

Wat onze klanten over ons zeggen

Dankzij de inzet en ondersteuning van OASIS is het digitaliseren van de papieren dossiers heel goed verlopen. Hierdoor is de patiëntenzorg niet belemmerd. Voor alle vragen was OASIS beschikbaar met een goed resultaat tot gevolg.

Marjan Duiven , Operationeel Leidinggevende polikliniek oogheelkunde Meppel

Read case study

We hebben een goede samenwerking waarbij OASIS goed heeft geluisterd naar de wensen van de opdrachtgever. OASIS neemt verantwoordelijkheid en is een complexe uitdaging aangegaan. OASIS brengt het project tot een goed einde. Daar staan ze ook voor in, al kost het hun meer. Zij gaan voor een optimaal resultaat en hebben er een tevreden klant bij.

Martin Jochems , Informatieadviseur / Gemeentearchivaris voor Gemeente Apeldoorn

Read case study

Samen hebben wij een groot digitaliseringsproject gedaan met een positief resultaat!

Hetty Snijders , Teammanager Logistiek FB

Read case study

OASIS is een betrouwbare partner voor archiefdigitalisering bij Viveste gebleken. Afspraken zijn helder en no-nonsense. Er wordt duidelijk gerapporteerd over voortgang en (on)verwachte situatiewijzigingen. Viveste heeft gekozen voor totale uitbesteding inclusief ophalen, schonen, indelen, scannen, overdragen. Met de komst van het digitale archief hopen we op korte termijn nog meer informatie en inzicht te kunnen ontsluiten naar ons (toekomstige)huurders en samenwerkingspartners.

Ton Könings , Programmamanager Proces en ICT Optimalisatie

Read case study