OASIS Group werkt samen met Encodian

Filer, een organisatiesysteem voor bestanden

Bent u het zat om eindeloos bestanden door te spitten en te worstelen met het organiseren van uw bedrijfsgegevens? U hoeft niet verder te zoeken. Filer is dé geavanceerde oplossing voor informatiebeheer.

Dien vandaag nog een aanvraag in

Wat is Filer?

Filer is een innovatieve oplossing voor informatiebeheer, ontwikkeld door Encodian. Filer is ontworpen om documentbeheerprocessen te stroomlijnen, waardoor bestandsorganisatie, samenwerking en gegevensbeveiliging een naadloos proces worden. Filer biedt een intuïtief systeem voor bestandsorganisatie waarmee gebruikers aangepaste (sub)mappen kunnen maken zodat zij documenten efficiënt kunnen categoriseren en opzoeken.

Intuïtieve bestandsorganisatie

Met zijn intuïtieve bestandsorganisatiesysteem brengt Filer orde in uw chaotische bestanden. Maak aangepaste (sub)mappen om uw documenten efficiënt te categoriseren, zodat u ze gemakkelijk terugvindt wanneer u ze nodig hebt.

Toegang en samenwerking

Werk naadloos samen met uw team, waar uw teamleden zich ook bevinden. Filer biedt gecentraliseerde toegang tot bestanden, waardoor realtime samenwerking mogelijk is en de zorgen over versiebeheer worden weggenomen.

Krachtige zoekfunctie

Tijdrovende zoekopdrachten zijn verleden tijd. Met de geavanceerde zoekfunctie van Filer kunt u documenten snel vinden op basis van titels, trefwoorden of metagegevens.

Verbeterde beveiligingsmaatregelen

Houd wijzigingen in documenten bij met de versiebeheer- en auditspoorfuncties van Filer. Blijf op de hoogte van revisies, wijzigingen en gebruikersactiviteiten zodat op alle fronten rekenschap kan worden afgelegd.

Versiebeheer en auditspoor

Omdat gegevens altijd en overal toegankelijk zijn, kunnen uw medewerkers op afstand werken zonder dat ze fysieke dossiers of documenten nodig hebben.

Naadloze integratie

Filer integreert naadloos met populaire productiviteitstools zoals Microsoft Office, zodat u uw bestanden direct in uw vertrouwde werkomgeving kunt beheren en bewerken.

Begin je reis naar digitale transformatie

Omarm de kracht van Filer en verander de manier waarop u uw informatie beheert. Ervaar een gebruiksvriendelijke interface, geavanceerde beveiliging en gestroomlijnde samenwerkingsmogelijkheden met Filer, de ultieme oplossing voor informatiebeheer.

Energy form

  • Informatie over hoe wij gegevens verwerken is te vinden in ons privacybeleid.