Wilt u geld besparen?

Wij garanderen u een besparing van minimaal 15% op uw huidige opslagkosten

Kom erachter welke voordelen OASIS Group u kan bieden naast de kostenbesparing door het formulier hieronder in te vullen.

Ontdek wat u nu kunt besparen:

Maak kennis met de OASIS Group

OASIS Group is uw totaalpartner voor al uw wensen op het gebied van archief- en informatiebeheer en biedt oplossingen die de volledige levenscyclus van een dossier dekken. Van digitale opslag tot online toegang en van gegevensbescherming tot veilige vernietiging. Wij kunnen elk archief opslaan, van één archiefdoos tot vele duizenden archiefdozen. OASIS Group is de beste oplossing als het gaat om archiefopslag en onze records centers zorgen voor de hoogst haalbare veiligheidsmaatregelen om uw archief te beschermen tegen brand en andere schades. Onze veiligheidsprocedures worden daarnaast gecontroleerd en gecertificeerd.

Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring en expertise om uw archiefbeheer te verbeteren en te verzorgen. Bij ons staat de unieke benadering van archiefbeheer centraal. OASIS Group biedt archiefbeheer, digitalisering, vertrouwelijke vernietiging en back-up tape beheer als een totaaloplossing. Wij kunnen uw documenten digitaliseren, (langdurig) opslaan in ons archief of zelfs vernietigen.

Hoe wij u kunnen helpen:

  • Dynamische opslag voor actieve bestanden
  • Semi-statische opslag voor redelijk actieve bestanden
  • Langdurige opslag voor statische archieven
  • Scanning on demand
  • Bulk scanning
  • Onsite scanning
  • Vertrouwelijke vernietiging van documenten en nog veel meer

Het was mooi om te zien hoe het team van OASIS ons intern archief transformeerde naar een gestructureerd en geïndexeerd extern archief. Zoeken werd vinden. De ruimte die we eerder gebruikten voor de opslag van onze archieven kunnen we nu weer veel efficiënter inzetten.

Wacht niet langer om kom erachter hoeveel kosten we voor u kunnen besparen en welke andere voordelen wij u kunnen bieden door ons formulier in te vullen.