Diensten

Vertrouwelijke Vernietiging

U kunt bij ons terecht voor het vertrouwelijk en veilig vernietigen van documenten, media en harde schijven zodat uw bedrijf beschermt is tegen datalekken en andere zakelijke risico’s.

Vraag een offerte aan

Wilt u op een veilige manier vertrouwelijke informatie vernietigen, zonder het risico te lopen dat gegevens kunnen worden hersteld en de reputatie van uw bedrijf gevaar loopt? We ontwikkelen een betrouwbaar en veilig vernietigingsproces dat is afgestemd op uw behoeften.

Voordelen

De voordelen van archiefvernietiging, papiervernietiging en harddisk vernietiging. Door samen te werken met OASIS als uw vernietigingspartner kunt u er zeker van zijn dat uw informatie met het hoogste veiligheidsniveau wordt behandeld.

Bescherm gevoelige informatie

De vertrouwelijkheid van uw gegevens blijft gegarandeerd met ons veilige, milieuvriendelijke en rechtsgeldige vernietigingsproces. Dit geldt voor alle soorten media, diverse vernietigingsschema's, interne plaatsingen en gerecyclede versnippering.

Voldoe aan regelgeving en voorkom boetes

Met ons proces weet u zeker dat uw oude gegevens worden vernietigd volgens de Europese WEEE-richtlijn en andere bestuurlijke en wettelijke regels. We houden ons aan uw bewaartermijnen en beleid en u ontvangt bij elk vernietigingsproject een bewijs van vernietiging.

Maak kantoorruimte vrij

Voorkom dat bureaus vol komen te liggen met stapels papier of met oude IT-apparatuur. Laat oude documenten en apparatuur vernietigen en vervang uw oude apparatuur door nieuwe innovatieve technologie.

Flexibele methodes om uw documenten of media te vernietigen

Of het nu gaat om het regelmatig versnipperen van vertrouwelijke documenten of om een eenmalige mediavernietiging per jaar, wij bieden een afgestemde oplossing voor uw bedrijf.

Recycle uw documenten en ondersteun groene initiatieven

U kunt erop vertrouwen dat uw documenten veilig worden gerecycled, en niet ergens op een vuilstort belanden. Met al het versnipperde papier ondersteunt u de groene initiatieven van uw bedrijf.

Beheersing van de kosten voor informatiebeheer

Volledig beheerde diensten verlaagt de kosten voor het onderhoud van de papiervernietiger en de tijd die het personeel besteedt aan het handmatig versnipperen.

Proces

Onze versnipperings- en vernietigingsdienst wordt volledig aangepast aan uw behoeften. Hieronder wordt een standaard werkwijze weergegeven.

Leden van ons vernietigingsteam komen regelmatig langs om op een afgesproken tijdstip het materiaal op te halen dat moet worden versnipperd. Dit hele proces verloopt veilig en onder streng toezicht.

Uw bestanden worden veilig vervoerd in voertuigen met een GPS-systeem. De voertuigen zijn extra veilig dankzij de Slam Locks (beveiligingssloten) en beveiligde tussenschotten.

Versnipperen en vernietigen van bestanden gebeurt bij onze externe locatie. Documenten worden versnipperd tot een maximaal formaat van 2800 vierkante millimeter (niveau 3) om te voldoen aan de praktijkrichtlijn EN15713 inzake de veilige vernietiging van vertrouwelijk materiaal.

Nadat het gevoelige materiaal is vernietigd, ontvangt u van ons team een certificaat als bewijs. Al het versnipperde materiaal wordt gerecycled om de groene initiatieven van uw onderneming te ondersteunen.

Opties

Er zijn meerdere versnipperings- en vernietigingsoplossingen beschikbaar, een aantal van de meest gevraagde zijn hieronder opgesomd.

Papier vernietigen op een externe locatie

Ons deskundig vernietigingsteam komt naar uw kantoor en verzamelt alle documenten die veilig versnipperd moeten worden. Deze documenten worden in een veilige, afgesloten console naar onze versnipperingslocatie gebracht. U ontvangt na elk vernietigingsproject een certificaat als bewijs van vernietiging. U kunt dit certificaat tevens gebruiken als bewijs dat uw bedrijf zich aan het beleid en de procedures houdt aangaande recordbeheer.

Ter plaatse documenten vernietigen

Als onderdeel van onze dienst Documentvernietiging Ter Plaatse installeert OASIS hoogwaardige veiligheidsconsoles. Deze worden strategisch geplaatst binnen uw gehele organisatie, zodat alle medewerkers deze eenvoudig en gemakkelijk kunnen gebruiken. Deze consoles worden met regelmatige tussenpozen verzameld en de inhoud wordt veilig vernietigd.

IT asset disposal

We kunnen u helpen bij het vinden van een veilige, wetmatige en goedkope methode om informatie te vernietigen. Onze volledig ISO-conforme vernietigingsdienst voor harde schijven kan alle soorten media aan, van vernietiging van media tot harde schijven.

Wat onze klanten over ons zeggen

Samen hebben wij een groot digitaliseringsproject gedaan met een positief resultaat!

Hetty Snijders , Teammanager Logistiek FB

Read case study

We hebben een goede samenwerking waarbij OASIS goed heeft geluisterd naar de wensen van de opdrachtgever. OASIS neemt verantwoordelijkheid en is een complexe uitdaging aangegaan. OASIS brengt het project tot een goed einde. Daar staan ze ook voor in, al kost het hun meer. Zij gaan voor een optimaal resultaat en hebben er een tevreden klant bij.

Martin Jochems , Informatieadviseur / Gemeentearchivaris voor Gemeente Apeldoorn

Read case study

OASIS is een betrouwbare partner voor archiefdigitalisering bij Viveste gebleken. Afspraken zijn helder en no-nonsense. Er wordt duidelijk gerapporteerd over voortgang en (on)verwachte situatiewijzigingen. Viveste heeft gekozen voor totale uitbesteding inclusief ophalen, schonen, indelen, scannen, overdragen. Met de komst van het digitale archief hopen we op korte termijn nog meer informatie en inzicht te kunnen ontsluiten naar ons (toekomstige)huurders en samenwerkingspartners.

Ton Könings , Programmamanager Proces en ICT Optimalisatie

Read case study

Dankzij de inzet en ondersteuning van OASIS is het digitaliseren van de papieren dossiers heel goed verlopen. Hierdoor is de patiëntenzorg niet belemmerd. Voor alle vragen was OASIS beschikbaar met een goed resultaat tot gevolg.

Marjan Duiven , Operationeel Leidinggevende polikliniek oogheelkunde Meppel

Read case study

Werken met externe ketenpartners vraagt om inzicht in informatie. Hiervoor moesten cliëntendossiers digitaal beschikbaar zijn. Daarnaast is het thuiswerken sterk toegenomen. De coronacrisis heeft het thuiswerken extra versneld.

Marcel Duffhuis , Projectleider Digitalisering

Read case study

De digitale overgang is heel soepel verlopen. De gebruikers zijn nu heel gelukkig dat ze alles terug kunnen vinden met een muisklik. De gebruikers kunnen de documenten en tekeningen nu met een muisklik benaderen 24/7 vanaf elke locatie.

Jack de Koning , Adviseur en projectmanager/ De Koning Informatisering

Read case study

Versnippering & Vernietiging FAQ's

Ja. Nadat uw vertrouwelijke informatie met succes is vernietigd, ontvangt u van OASIS een Certificaat van Vernietiging.

Nee. OASIS vernietigt ook media zoals cd’s, dvd’s, back-up tapes en harde schijven. Daarnaast kan OASIS voor u ook uw elektronische kantoorapparatuur vernietigen en recyclen.

Nee. OASIS vernietigt dossiers uit het records center altijd pas nadat daartoe een schriftelijk verzoek van een geautoriseerd persoon is ontvangen.

Door gebruik te maken van de vernietigingsdienst van OASIS bespaart u tijd en geld. Als u kantoorversnipperaars gebruikt, kost het vaak meerdere arbeidsuren om alle te versnipperen documenten te verwerken. Als u van de diensten van OASIS gebruik maakt, hoeft u bovendien geen versnipperaar meer aan te schaffen of kosten te maken voor het onderhoud ervan. En u hoeft er geen kantoorruimte voor op te offeren.

Hoe vaak u gebruik maakt van een vernietigingsdienst hangt af van de specifieke behoeften van uw bedrijf. OASIS biedt verschillende opties: van een eenmalige opschoning tot een periodieke ophaalservice via een vast schema. Ook kan OASIS service op maat bieden als u opereert vanuit meerdere locaties.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Als u meer wilt weten, of een offerte wilt ontvangen voor vernietigingsdiensten, vul dan het onderstaande formulier in.

Get a Quote NL

Quote form NL site