Over ons

Waarom samen-werken met OASIS Group?

Wij begrijpen dat de informatie die u bewaart uit meer bestaat dan alleen documenten en bestanden. Uw gegevens zijn van grote waarde en elke organisatie heeft unieke behoeften met betrekking tot de manier waarop deze beheerd moeten worden. Door een grondig inzicht te verkrijgen in de huidige interne processen waarmee u nu uw dossiers beheert, creëren wij een oplossing op maat voor uw specifieke behoeften op het gebied van documentopslag.

Archiefbeheer

Scannen en Digitalisering

Versnippering en Vernietiging

Datakluis

Naleving van Regelgeving en de AVG

Cloudopslag

Uw totaalpartner op het gebied van (digitaal) informatie-beheer

Al sinds 1999 bieden wij klanten veilige documentopslag en betaalbaar archiefbeheer. Dankzij onze betrokkenheid bij het leveren van eersteklas diensten voor (digitaal) archief- en informatiebeheer zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers op het gebied van Records and Information Management (RIM) in Europa. Als u voor ons kiest, bent u ervan verzekerd dat uw dossiers worden beschermd door een solide en betrouwbare partner.

Wij hebben meer dan 1700 Teammembers die zich inzetten voor een uitstekende dienstverlening richting onze klanten. Wij zijn actief in meer dan 70 locaties verspreid over 6 landen, met vestigingen in België, Groot-Brittannië, Nederland, Noord-Ierland, de Republiek Ierland en Polen.

In februari 2018 kregen we voor het tweede opeenvolgende jaar een plaats op de ‘Inc 5000 Europe’-lijst van snelst groeiende particuliere bedrijven. Vandaag vertrouwen meer dan 12.500 bedrijven op OASIS om meer dan 100 miljoen bestanden met streepjescodes op te slaan en de grootst mogelijke zorg te dragen voor hun informatie.

Vertrouwd door klanten en de sector