OASIS Group werkt samen met

Encodian

Onze samenwerking met Encodian stelt onze klanten in staat hun documentbeheer te stroomlijnen, workflows te optimaliseren en algehele groei te stimuleren.

Dien vandaag nog een aanvraag in

End-to-end-oplossingen

De samenwerking tussen OASIS Group en Encodian brengt het beste van twee werelden samen. Klanten kunnen nu profiteren van een complete end-to-end-oplossing die veilig documentbeheer, gegevensbescherming en geavanceerde documentautomatisering omvat. De samenwerking creëert nieuwe mogelijkheden voor bedrijven die hun documentworkflows willen optimaliseren en tegelijkertijd de hoogste normen op het gebied van beveiliging en naleving willen waarborgen. Naarmate bedrijven zich ontwikkelen, veranderen hun behoeften. Onze samenwerking biedt schaalbare oplossingen die meegroeien met de klant, zodat deze altijd toegang heeft tot de nieuwste technologieën en mogelijkheden.

Filer

Filer is een innovatieve oplossing voor informatiebeheer, ontwikkeld door Encodian. Filer is ontworpen om documentbeheerprocessen te stroomlijnen, waardoor bestandsorganisatie, samenwerking en gegevensbeveiliging een naadloos proces worden. Filer biedt een intuïtief systeem voor bestandsorganisatie waarmee gebruikers aangepaste (sub)mappen kunnen maken zodat zij documenten efficiënt kunnen categoriseren en opzoeken.

Klik hier voor meer informatie.

Flowr

Flowr is een geavanceerde oplossing voor documentautomatisering met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die complexe documentprocessen vereenvoudigt. Flowr is ontworpen voor bedrijven van alle grootten en is de ultieme tool om uw documentworkflows te automatiseren, zodat u zich kunt richten op belangrijkere taken.

Klik hier voor meer informatie.

Start uw digitale transformatie

Neem vandaag nog contact met ons op als u wilt weten hoe OASIS u kan helpen bij uw digitale transformatie.

Energy form

  • Informatie over hoe wij gegevens verwerken is te vinden in ons privacybeleid.