ClientHub

Ons one-stop-shop platform voor uw gegevens en informatie

Ons klantenportaal is toegankelijk via elke internetbrowser en biedt onze klanten een verscheidenheid aan functionaliteiten

Boek een gratis demo

ClientHub, uw on-demand online portaal

U kunt de globale zoekfunctie bovenaan gebruiken om in al uw bestanden te zoeken, inclusief alle metagegevensvelden. Voer een unieke term in, zoals een barcode, om een specifiek resultaat te vinden. Alle resultaten kunnen worden geëxporteerd naar Excel

 

 

Zoekfunctie

U kunt de globale zoekfunctie bovenaan gebruiken om in al uw bestanden te zoeken, inclusief alle metagegevensvelden. Voer een unieke term in, zoals een barcode, om een specifiek resultaat te vinden. Alle resultaten kunnen worden geëxporteerd naar Excel.

Rapportagesysteem

Met ClientHub kunt u op meer manieren dan ooit uw informatie zelf beheren en bekijken. Het systeem biedt een reeks rapporten over gebruikerstoegang, de status van uw bestanden, itemslijsten, bewaartermijnen en voltooide orders. Alle rapporten kunnen worden geëxporteerd naar Excel.

Casemanagement

Integratie met ons CRM-systeem om klantverzoeken te volgen, zodat er sneller kan worden gereageerd op follow-upvragen van klanten, terwijl onze technologie wordt gebruikt om proactieve statusupdates rechtstreeks naar de klant te sturen.

Formulieren voor klanten

Het systeem biedt verschillende formulieren om contact met ons op te nemen. U kunt onder andere kiezen uit: Een AVG- of beveiligingslek melden, Een bestelling plaatsen of Contact opnemen met Client Care.

LiveChat

Eenvoudige en gemakkelijke manier om on-demand met het Client Care-team te spreken zonder een case aan te hoeven maken of Client Care te hoeven bellen. Livechat zorgt voor direct contact en snelle oplossingen voor problemen.

ClientHub-functionaliteiten

Via het online platform hebben onze klanten met slechts één klik toegang tot een verscheidenheid aan functionaliteiten:

Inventarisatie van bedrijfseigendommen klant

On-demand rapportage

Bestellingen voor levering bedrijfseigendommen plaatsen

Nieuwe items naar opslag sturen

Vernietiging van bedrijfseigendommen aanvragen

Verbruiksmaterialen aanschaffen

Boek een gratis demo

Partnering with OASIS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.