Welkom op onze Archiefdag 2024 pagina

Wij zijn verheugd om Archiefdag 2024 bij te wonen in samenwerking met 2dA om onze expertise te tonen in het ondersteunen van organisaties met erfgoedscanning en documentbeheeroplossingen. Scroll naar beneden om onze gedetailleerde case study over een digitaliseringsproject voor het Nationaal Archief te verkennen en mis onze inzichtelijke blog over erfgoedscanning niet.

Om meer te weten te komen over onze partner 2dA, klik hier.

Geschiedenis Behouden en het Benutten van de Potentie van Morgen

In 2023 sloot OASIS Group zich aan bij 2dA om het Nationaal Archief te ondersteunen bij hun ambitieuze digitaliseringsproject “Oorlog voor de Rechter.” Dit uitgebreide project omvat de zorgvuldige digitalisering van ongeveer 12 miljoen kwetsbare documenten.

Klik hier om meer te weten te komen over hoe OASIS Group en 2dA de toegang tot deze waardevolle collectie transformeren.

Zes voordelen van Erfgoedscanning: digitaliseer uw archief voor behoud en toegankelijkheid

Ontdek de voordelen van erfgoedscanning in onze  blogpost, “Zes voordelen van Erfgoedscanning: digitaliseer uw archief voor behoud en toegankelijkheid.” Leer hoe digitalisering waardevolle documenten kan behouden en ze beter toegankelijk kan maken voor toekomstige generaties.

Klik hier om te ontdekken hoe erfgoedscanning uw archief kan transformeren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en begin uw reis naar een digitale toekomst.

Archiefdag 2024